HELLERUP-TRILOGIEN

Mine tre første romaner blev i 2021 genudgivet i en ny flot udgave skabt af grafisk designer Thit Thyrring og udkommer i 2022/23 på svensk, norsk, finsk, spansk, russisk og polsk.

Hambros Allé 7-9-13 udkom første gang på Turbine i 2015.

100 dage udkom første gang på Rosinante i 2016.

Syv sind udkom første gang på Rosinante i 2018.

Pressen skrev om Syv sind:

”Lotte Kaa skriver knivskarpt og morsomt, nogle gange næsten satirisk, om livet under overfladen i et af landets rigeste områder, men hun skriver med stor indlevelse.”
Berlingske ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Lotte Kaa Andersen har med sin kortlægning af menneskelige samspil vist, hvor svært det er at styre uden om de skarpe skær. Og det selv om økonomien er i topform.”
Dagbladenes Bureau ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Veloplagt uden at blive overgearet, udleverende uden at blive dømmende, satirisk uden at mangle empati.”
Weekendavisen

”Der er visse dele af samfundet, vi aldrig bliver trætte af at få lov at se ind i: De royale kredse, samfundets udstødte og så den absolutte overklasse – dem, der er så rige, at verden er deres østers. Dem har Lotte Kaa Andersen skrevet sin tredje roman om, Syv sind. Den afslutter Kaas romantrilogi, som begyndte med ” Hambros Allé 7-9-13″ og siden da på stærkt underholdende vis har rullet skyggesiden i overklassens liv ud for os, fra og med finanskrisen til og med i dag.”
Femina ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Bidende satire, når det er bedst, og en blændende afslutning på trilogien, der startede med ”Hambros Allé 7-9-13” og ”100 dage.”
Søndag ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

”Det, der gør Lotte Kaa Andersens bøger sublime, er personerne (…) Jeg opfordrer til læsning af Syv sind, for det er første klasses litteratur.”
Bogliv ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

”En underholdende, velskrevet og intelligent fortælling, som tager nogle meget aktuelle problematikker under behandling.”
Kulturmagasinet Fine spind

100 dage:

”Uhyre præcist og med et flow, så man bliver ført igennem med lige dele begejstring over, at en samtidig forfatter kan registrere det største og det mindste så præcist. ”
Berlingske ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”100 dage” vibrerer af levende sprog, hvor sætningskonstruktioner skydes associativt af sted. Replikkerne er naturtro, udviklingen er herligt forløsende, og stilen er ligetil. Tankerne glider mod Christian Kampmanns portræt af Familien Gregersen, selvom Lotte Kaa Andersen fornyer med skarp og satirisk humor.
Kristeligt Dagblad ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hambros Allé 7-9-13:

”Lotte Kaa Andersen skriver skarpt og empatisk med en præcision og en fortællelyst, der gør den til en fornøjelse at læse.”
Berlingske ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”En sydende præcis samtidsroman om livet på første klasse op til og under finanskrisen i Danmark. Forfatteren tegner sine hovedpersoner op, så man lærer dem at kende. Og hun fejler på intet tidspunkt sprogligt.”
Information

“Det er overklassen, Kaa Andersen beskriver. Og hun gør det loyalt. Hun balancerer eksemplarisk mellem en ironisk udlevering af personerne og en solidaritet med dem, fordi de ikke får deres længsler honoreret. (…) Der er ikke siden Christian Kampmanns forfatterskab skrevet så levende, så indsigtsfuldt om livet i pengearistokratiets gode selskab.”
Nordjyske ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️