OM MIG

Foto: Ditte Capion

Jeg er vokset op i en lille by i Nordjylland og taler stadig jysk i godt selskab. Mit CV er tykt som en telefonbog fra gamle dage. Jeg har solgt kartofler og gulerødder på Grønttorvet i Aalborg og arbejdet som opvasker, ekspedient i en libanesisk tøjbutik, tjener, fabriksarbejder på Gøl Pølser, rengøringsassistent, pædagogmedhjælper, annonceindtaster på Den Blå Avis, bikiniklædt servitrice på et cruiseskib i Grækenland, issælger og vaffelbager i Tivoli, blæksprutterenser, bartender på en pub i Hampstead, dansklærer ved VUC, handicaphjælper.

Jeg er cand.mag. i litteraturhistorie og medievidenskab fra Aarhus Universitet. I løbet af min universitetstid boede jeg to år i London, hvor jeg studerede kommunikation og journalistik og skrev mit speciale om amerikansk litteratur. 

I mange år arbejdede jeg som freelance tekstforfatter, journalist og klummeskribent.  Nu skriver jeg romaner og holder foredrag. 

Jeg er mor til tre voksne drenge, elsker dyr og troede i mange år, at jeg skulle være dyrlæge. Indtil videre har der været en hund med i alle mine bøger.